earth

Een unieke onderneming waarvoor u kiest

earth is een Vlaams bedrijf gespecialiseerd in de engineering en de installatie van duurzame zonnepanelen, thuisbatterijen, elektrische laadpalen en ledverlichting. Wij bieden totaaloplossingen aan gezinnen én bedrijven.

Wij geloven in efficiënt energieverbruik waardoor u als klant duurzaam kan besparen. We kiezen hierbij resoluut voor kwaliteit door te investeren in onze medewerkers, door te werken met ons eigen uniek merk earth Premium Line en met andere betrouwbare merken.

We bieden u bovendien een totaalaanpak van A tot Z en houden steeds rekening met uw behoeften. Uw energiebehoeften vandaag, maar ook in de toekomst.

 bedrijfsgebouw earth nl

Onze missie

earth is een dienstverlenende organisatie die zich specialiseert in de energiesector.

Gedragen door onze knowhow garanderen wij onze klanten innovatieve energieoplossingen met respect voor optimaal rendement, prijs-kwaliteit, duurzaamheid en milieu.

Wij staan voor een correcte dienstverlening waarbij transparantie, stiptheid, snelheid en respectvolle communicatie centraal staan.

Door een nauwe samenwerking en dialoog met onze leveranciers willen wij de kwaliteit van plaatsing voortdurend verbeteren. Via onze financiële stabiliteit ondersteunen we de continuïteit voor ons en onze partners.

Engagement, respect voor elkaar, werklust en flexibiliteit zijn sleutelwoorden in de relatie met onze medewerkers. Onze werknemers kunnen aan de slag in een groeiende onderneming met veel ontplooiingsmogelijkheden in ruil voor hun engagement. 

 onze missie

Een stevige basis

Kiezen voor earth betekent bewust kiezen voor een betrouwbare nationale speler met een uitgebalanceerde groep energiedeskundigen. earth vindt haar wortels bij Group Protect en Enbro. Financieel stabiele ondernemingen met jarenlange ervaring in de energie- en renovatiesector.

Group Protect is met meer dan 15 jaar ervaring dé expert in de renovatiemarkt. De onderneming spitst zich toe op vochtbestrijding, na-isoleren, ontmossen van daken en gevelreiniging.

Enbro verdiende zijn sporen als energiemakelaar. Tienduizenden bedrijven en particulieren hebben hun vertrouwen intussen geschonken aan Enbro voor de inkoop van elektriciteit en aardgas.

 stevige basis groot

Research en development

Het aanbieden van duurzame energieoplossingen vergt vakkennis. Het gaat ten slotte om uw energiefactuur, uw rendement en de veiligheid van uw gebouw.

We investeren voortdurend in onze technische projectingenieurs en houden de marktontwikkelingen nauwlettend in het oog. In house ervaring combineren we met advies van externe experten.

Het eindresultaat mag gezien worden: earth premium line. Een eigen reeks zonnepanelen ontwikkeld op maat van het Belgisch klimaat. 

Ontdek ons earth zonnepaneel
 panel

Persoonlijke aanpak van A tot Z

1

Wij brengen uw persoonlijk energieverbruik in kaart zodat we aan uw energiebehoeften kunnen voldoen.

2

Wij onderzoeken de technische mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak of naast uw woning.

3

Na onze analyses stellen we u een optimale installatie op maat voor waarbij we nauwkeurig uw winst én terugverdientijd berekenen.

Waarom kiezen voor earth?

  • Eigen reeks zonnepanelen, op maat van het Belgisch klimaat. Geen enkele onderneming gaat ons voor!
  • Financieel stabiele groep die voor 100% garanties kan waarborgen
  • Uitgebalanceerde prijs/kwaliteit
  • Altijd dichtbij en paraat
  • Tot 30 jaar garantie voor een maximale geruststelling
Ontdek meer voordelen
 waarom kiezen voor earth

In 4 stappen zonne-energie

1

Analyseren

Uw verbruik, hellingsgraad, oppervlakte en oriëntatie dak, schaduw, toekomstige hybride wagen,…

2

Installeren

Vakkundige installatie van het aantal en type zonnepanelen dat best bij u past.

3

Opvolgen

Proactieve communicatie met technische dienst. Permanente service na verkoop.

4

Renderen

Geniet van uw maximaal rendement.

Benieuwd hoeveel u kan besparen?

Zet hier de eerste stap naar een lagere energiefactuur.

Bereken uw terugverdientijd
6