Doe mee aan

the

Er is maar één move die zo innovatief omgaat met energie, en dat is Earth.

 

Maak kennis met Earth

bright

Onze aanpak is bright: slim bekeken, innovatief, correct en geschikt voor iedereen. We denken met je mee over de juiste dimensionering zodat je het meeste rendement haalt uit je hernieuwbare energie.

 

Maak kennis met Earth

energy

Earth zet hernieuwbare energie in om jouw energie-efficiëntie op lange termijn te verhogen. We zetten duurzame technieken slim en correct in.

 

Bereken jouw energieverbruik

move

Bij Earth blijven we continu in beweging. We blijven innovatieve oplossingen bedenken, zodat jij uiteindelijk volledig losgekoppeld van het net kunt voorzien in je eigen energie. Zo maak je met 40.000 anderen deel uit van onze community. Be part of the bright energy move!

 

Ontmoet onze community

Earth staat voor

Duurzame energie
oplossingen voor iedereen

Earth is jouw partner voor studie, advies en realisatie van groene energieoplossingen. We zetten de onuitputtelijke energie van de zon in om jouw woning of gebouw te voorzien van elektriciteit. Particulieren, grote en kleinere ondernemingen, overheidsbedrijven… kunnen allemaal bij ons terecht. Kies voor een Earth Home of Building en word je eigen energieleverancier.

Een duurzame keuze voor iedereen

Of je nu zonnepanelen wilt kopen of huren, bij Earth hebben we een groen aanbod voor werkelijk iedereen. Afhankelijk van je type gebouw, je capaciteit en budget stellen we je de ideale groene energieoplossing voor. De keuze voor zonnepanelen van Earth is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor een duurzamere wereld. Een win-win situatie waar jij mee kan uitpakken.

Correcte dimensionering

Afhankelijk van je verbruiksprofiel wordt door onze professionals het juiste aantal panelen en bijhorende batterij voorgesteld. Niet te veel, niet te weinig. Door je zonnepanelen correct te dimensioneren, wek je enkel de energie op die je zelf nodig hebt, zonder onnodig te moeten terugsturen naar het net.

Competitieve
prijzen

Onze huurformule is uniek op de markt. Niet enkel onze prijszetting zit goed, ook de kwaliteit van onze groene energieoplossingen is top. Wil je toch investeren? Dat kan. Bij Earth ben je immers verzekerd van een lagere prijs vergeleken met het marktgemiddelde.

Future-
proof

Bij Earth blijven we nadenken over de beste groene energieoplossingen. We focussen niet enkel op zonne-energie, het gaat veel verder dan dat. We transformeren jouw woning of bedrijfsgebouw in een Earth Home of Building.

Duurzame groene energie

Zonnepanelen

Wek je eigen groene elektriciteit op met zonnepanelen van Earth. Je bespaart op je energiefactuur en belast onze planeet minder.

Laadpalen

Gebruik groene stroom om je auto op te laden. Geen stress meer om te moeten ‘tanken’, want met een laadpaal aan huis of op je bedrijfssite is je brandstof altijd beschikbaar.

Batterijen

Wil je de groene elektriciteit die je opwekt via je zonnepanelen zoveel mogelijk zelf verbruiken? Dan is een thuisbatterij een ideale oplossing.

Altijd een oplossing op maat

Particulier

Installeer zonnepanelen, verklein je ecologische voetafdruk en bespaar op grijze energie. Klaar om je eigen groene stroom te produceren?

Industry

Overweeg je als kleine of middelgrote onderneming om zonnepanelen te installeren op het dak van je bedrijfsgebouw? Maar weet je niet zeker of dit wel een slimme investering is? Laat je bijstaan door Earth en onze eigen studiedienst om een gedetailleerde offerte op maat van jouw onderneming uit te werken.

Public

Overheidsgebouwen laten draaien op groene energie? Als premium partner van het Vlaams Energie Bedrijf (VEB) weten wij hier alles over. Een eenvoudige analyse en duurzame besparing zonder de rompslomp van een aanbesteding.

Particulier, bedrijf of overheid?

We berekenen samen
je besparing

Benieuwd hoeveel je kan besparen met groene elektriciteit via zonnepanelen?

Monitoring

Via onze unieke monitoringtool heb je altijd een compleet overzicht van hoeveel je verbruikt, waar je verbruik naartoe gaat en hoe je het kan optimaliseren. Met deze tool zie je niet enkel hoeveel zonne-energie je opwekt, maar je kan ook je elektriciteitsverbruik opvolgen. Volg jouw persoonlijk rendement op de voet en betaal nooit meer te veel!

Zon

Elektriciteit

The bright energy move