Public

Zonnepanelen voor
een duurzaam beleid

Zonnepanelen spelen een belangrijke rol in een duurzaam beleid binnen de publieke sector. Een bestek schrijven, verschillende aanvraagrondes om offertes te verkrijgen en te gunnen. Allemaal tijdrovend voor jou, maar Earth heeft er jaren ervaring mee en kan je hierin begeleiden.

Advies en studie
van je zonnepanelen

Earth heeft de aanbesteding van het Vlaams Energie Bedrijf gewonnen waardoor de publieke sector uit Vlaanderen en Brussel zich via het VEB kan inschrijven om een offerte te ontvangen voor zonnepanelen zonder dat er een eigen aanbesteding moet worden uitgeschreven. Dit is uiteraard veel efficiënter, minder complex, sneller in orde én kostenbesparend dankzij de gunstige tarieven tussen VEB en Earth.

De voordelen van kopen

  • A-merk panelen
  • Jouw installatie
  • Korte terugverdientijd

Monitoring

Met onze monitoring tool kan je gemakkelijk in kaart brengen hoeveel duurzame energie geïnvesteerd wordt in je gemeente of organisatie. Je krijgt op je smartphone een volledig overzicht van het energieverbruik. Doordat de tool verbonden is met jouw zonnepaneleninstallatie kan je jouw persoonlijke energieverbruik op de voet volgen. Je ziet op elk moment hoeveel je zonnepanelen opbrengen en waar er hoeveel wordt verbruikt. Nog een mooie meerwaarde: je ziet niet enkel hoeveel zonne-energie je opwekt, je kan ook je elektriciteitsverbruik monitoren!

Zon

Elektriciteit