Industry

Zonnepanelen installeren
op jouw bedrijfsgebouw?

Overweeg je om het dak van je bedrijfsgebouw te voorzien van zonnepanelen? Maar weet je niet zeker of dit wel een slimme investering is? Laat je bijstaan door Earth en onze eigen studiedienst. Wij bekijken of zonnepanelen voor jou een aanzienlijke besparing kunnen betekenen.

Advies en studie
van je zonnepanelen

Investeren in hernieuwbare energie wordt voor bedrijven alsmaar interessanter. Je kan op een kostenefficiënte manier zonne-installaties en opslagbatterijen inschakelen. Op basis van de levelized cost of energy (LCOE) kunnen onze energie-experten de kosten van deze energiebron vergelijken over een vastgelegde levensduur. Daarbij houden we rekening met de operationele kosten en opbrengsten. We berekenen met andere woorden hoeveel jouw onderneming zou betalen voor de geproduceerde energie via de zonnepanelen door de kosten en de geproduceerde energie met elkaar te vergelijken. 

 

We gaan voor je na hoeveel energie jouw bedrijf verbruikt en hoe we zonnepanelen kunnen inzetten om die grijze stroom te vervangen door groene energie. We baseren ons echter niet enkel op de capaciteit van je zonnepanelen, maar kijken vooral hoe je maximaal rendement kan behalen én hoe je de terugverdientijd zo minimaal mogelijk kan houden.

  • Eigen studiedienst
  • Juiste dimensionering
  • Kopen of derdepartijfinanciering, jij kiest

De voordelen van zonnepanelen kopen

Jouw installatie

Je koopt je zonnepanelen aan en betaalt ze in één keer. Of je gaat een 0% lening op afbetaling aan.

Korte terugverdientijd

De terugverdientijd hangt af van de grootte van je installatie. Gemiddeld heb je op minder dan 10 jaar je zonnepanelen terugverdiend. Benieuwd hoelang dat bij jou zal duren?

Ontdek hoeveel je kan besparen.

A-merk panelen

We kiezen voor Tier-1 zonnepanelen. Dankzij verregaand onderzoek en continue optimalisaties hebben deze zonnepanelen hun constante werking bewezen. Onze A-merk zonnepanelen met 25 jaar product- én vermogensgarantie zorgen voor gegarandeerde winst.

De voordelen van zonnepanelen via derdepartijfinanciering

€ 0 zelf investeren

Derdepartij financiering van zonnepanelen biedt een hoop voordelen. Zo hoef je geen investering te doen voor een zonnepaneleninstallatie en kan je toch genieten van groene stroom. Het kost je dan ook maandelijks veel minder, vermits je huurkosten nu eenmaal lager liggen dan wat je vandaag betaalt voor elektriciteit. Handig, toch?

Onmiddellijk besparen

Vanaf dag 1 begin je met besparen. 

Inclusief onderhoud & verzekering

Installatie, verzekering, onderhoud, reiniging, noem maar op. Als je bij ons zonnepanelen huurt, hoef je je hier niet mee bezig te houden. We vervangen ook op tijd jouw omvormer en zelfs de keuring is inbegrepen in jouw maandelijks bedrag. We geven jou élke reden om voor duurzaam te kiezen.

A-merk panelen

We kiezen bewust voor Tier-1 zonnepanelen.