Earth behaalt GoodWe PLUS+ certificaat

01/06/2023

Share

Sinds enkele maanden kiest Earth voor omvormers van GoodWe. Reeds meer dan de helft van onze klanten en het overgrote deel van onze industriële projecten worden voorzien van GoodWe omvormers. Na het succesvol afronden van hun opleiding, mogen we ons nu ook gecertificeerde installateur noemen. En daar zijn we erg trots op.

 

 

Verregaande en succesvolle training

 

Tijdens de training werden onze projectmanagers geïntroduceerd met de werking en brede mogelijkheden van de GoodWe-omvormers. Aan de hand van drie modules – portfolio en toepassing, inbedrijfstellen en monitoren, troubleshooten en service – leerden ze waar de omvormers geïnstalleerd mogen en kunnen worden en welke toepassingen mogelijk zijn.

 

Door het slagen van deze training, kregen we het GoodWe PLUS+ certificaat toegekend. Zo kunnen we de garantie van onze GoodWe-omvormers verlengen tot 10 jaar, inclusief een excellente service na verkoop waardoor onze klanten nog sneller geholpen worden bij problemen of vragen. Het certificaat is geldig in heel Europa en geldt voor onbepaalde duur.

 

 

 

Continue bijscholing

 

We engageren ons met Earth om ons constant bij te scholen. Zodra er nieuwe features en/of nieuwe types van onze producten uitgebracht worden, zitten onze projectmanagers op de eerste rij om zich te laten informeren.

Share