Hoe gaat Earth te werk?

06/10/2022

Share

Je bent benieuwd naar het potentieel van jouw dak? En je wil vooral weten hoeveel grijze energie je kan uitsparen door je eigen groene elektriciteit te produceren? Volg onderstaande stappen en ontdek wat Earth voor jouw energiefactuur kan betekenen.

 

Stap 1: Berekening

Vul het formulier op onze website in en bezorg ons de eerste gegevens. Heb je interesse in zonnepanelen, of een combinatie met batterij en/of laadpalen? Beschik je over een plat of hellend dak? Wat is de oppervlakte van je dak? Uit hoeveel mensen bestaat je gezin? Op basis hiervan kunnen we al een eerste simulatie maken. Een van onze energie-experten bepaalt daarna hoeveel zonnepanelen je precies nodig hebt, op basis van je profiel, verbruik en de oriëntatie van je woning.

 

Stap 2: Voorstel

Op basis van onze dakanalyse doen we jou een voorstel op maat. Ga je akkoord met ons voorstel, dan stuur je ons de getekende overeenkomst terug. 

 

Stap 3: Installatie

Ons installatieteam komt jouw zonnepanelen plaatsen op een afgesproken datum. 

 

Stap 4: Keuring

Een onafhankelijke keurder komt de installatie keuren voor gebruik. 

 

Stap 5: Complete ondersteuning door energie-experten

Échte mensen geven je écht advies. De klantendienst van Earth is altijd beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. We geven je bovendien de nodige informatie om subsidies correct aan te vragen. 

 

Earth in cijfers?

 

  • Meer dan 2.500 tevreden klanten
  • Meer dan 30.000 zonnepanelen geplaatst in 2020 zowel in B2B als B2C
  • 35 professionals in dienst
  • Tientallen jaren ervaring binnen de sector

 

Klaar om het potentieel van jouw dak te ontdekken?

Vul hier het formulier in!

Share